Η Μαντόνα στην Eurovision 2019 - Είπε το «ναι» με τεράστια αμοιβή

Η Μαντόνα στην Eurovision 2019 - Είπε το «ναι» με τεράστια αμοιβή Facebook Twitter
1

Μετά από έντονη φημολογία, μάλλον είναι επίσημο πως η Μαντόνα θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision.

Την είδηση για την συμμετοχή της Μαντόνα στην Eurovision 2019, μετέδωσε η εφημερίδα Haaretz, η οποία γράφει πως έχει επιβεβαίωση από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (ΕBU).

Την ίδια είδηση μεταδίδει και το τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ KAN.

Η φημολογία υπήρχε εδώ και καιρό, άλλα η ίδια η Μαντόνα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα. Δεν το έχει βέβαια κάνει ούτε και τώρα, όσο η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά τα μίντια του Ισραήλ με έκτακτο μεταδίδουν πως η βασίλισσα της ποπ θα είναι φέτος στο Τελ Αβίβ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Μαντόνα θα τραγουδήσει μόνο δύο κομμάτια, ένα κλασικό χιτ της αλλά και ένα νέο - μάλλον από το δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Τεράστια θα είναι επίσης η αμοιβή της καθώς λέγεται πως η Μαντόνα θα εισπράξει ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύντομη περφόρμανς.

Ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως την χρηματοδότηση ανέλαβε ο Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams.

Ο Αdams είναι επίσης αυτός που χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d'Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Μαντόνα τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN.

Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού καθώς στην περσινή διοργάνωση η Netta, με το τραγούδι «Toy» κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Φουρέιρα που διαγωνίστηκε για την Κύπρο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM