«Ένιωσα ντροπή και δεν μίλησα» - Η Κάρα Ντελεβίν μιλά για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε

«Ένιωσα ντροπή και δεν μίλησα» - Η Κάρα Ντελεβίν μιλά για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν είναι ανάμεσα στις σταρ που αυτές τις μέρες αποκαλύπτουν στο Twitter γιατί αποσιώπησαν τον πρώτο καιρό τις τραυματικές τους εμπειρίες και γιατί τους πήρε χρόνο για να αποκαλύψουν σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.

H Ντελεβίν λέει πως δεν μίλησε γιατί «ένιωθα ντροπή για το τι συνέβη και δεν ήθελα να καταστρέψω δημοσίως τη ζωή κάποιου».

Η αναφορά της έρχεται χρησιμοποιώντας το hashtag #WhyIDidntReport το οποίο δημιουργήθηκε μετά από τις κατηγορίες εναντίον του Μπρετ Κάβανο, του υποψήφιου δικαστή που είναι εκλεκτός του Τραμπ.

Ο αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε την Τετάρτη  ότι η χρονική καθυστέρηση μεταξύ υποτιθέμενης επίθεσης και δημόσιας καταγγελίας σήμαινε ότι αυτές οι ιστορίες δεν είχαν αξιοπιστία.

Η Ντελεβίν ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που κατηγόρησαν τον παραγωγό Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Δίσταζα πολύ να μιλήσω», έγραψε η Ντελεβίν στο Instagram. «Δεν ήθελα να βλάψω την οικογένειά του. Ένιωσα ένοχη σαν να έκανα κάτι λάθος εγώ . Ήμουν επίσης τρομοκρατημένη που κάτι τέτοιο είχε συμβεί σε τόσες πολλές γυναίκες που ξέρω αλλά καμιά δεν είπε τίποτα εξαιτίας του φόβου», λέει.

Xθες, η Πάντμα Λάκσμι με αφορμή το ίδιο κίνημα δήλωσε: «Με βίασαν στα 16 μου και δεν το είπα ποτέ» 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας πίνακας του Γκιστάβ Κουρμπέ στο Κέιμπριτζ λεηλατημένο έργο τέχνης από τους Ναζί;

Πολιτισμός / Ένας πίνακας του Γκιστάβ Κουρμπέ στο Κέιμπριτζ λεηλατημένο έργο τέχνης από τους Ναζί;

Ο Κουρμπέ έχει υπογράψει ένα από τα πιο προκλητικά έργα στην ιστορία της τέχνης, τον περίφημο πίνακα «L'Origine du Monde» (Η προέλευση του κόσμου) που απεικονίζει ένα αιδοίο, ο οποίος δεν είχε εκτεθεί δημοσίως μέχρι το Γαλλία έως το 1995 και σήμερα βρίσκεται στο μουσείο Ορσέ.
THE LIFO TEAM
Queer Movie Nights - Τριήμερο LGBTQI+ ταινιών |  16-17-18 Μαΐου 2022 στον Κινηματογράφο Τριανόν

Πολιτισμός / Queer Movie Nights: Ένα τριήμερο LGBTQI+ ταινιών στον Κινηματογράφο Τριανόν

5 μεγάλου μήκους ξένες και 4 μικρού μήκους ελληνικές queer ταινίες θα προβληθούν στο Τριανόν από τις 16 μέχρι και τις 18 Μαΐου, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Iντερφοβίας.
THE LIFO TEAM
 Όλοι μπορούν να κάνουν τέχνη και ο Ρόμπι Γουίλιαμς πίνακες ζωγραφικής

Πολιτισμός / Όλοι μπορούν να κάνουν τέχνη και ο Ρόμπι Γουίλιαμς πίνακες ζωγραφικής

«Πήγα στο κατάστημα με είδη τέχνης και αγόρασα τα πάντα και άρχισα να κάνω πράγματα στο γκαράζ μου, τα οποία ήταν χάλια, και στη συνέχεια έγιναν λίγο καλύτερα», λέει για τα έργα του.
THE LIFO TEAM
Μυστήριο 12_Ελευσίνα & Επανάσταση στο Parking τουΠαλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας

Πολιτισμός / Μυστήριο 12: Ελευσίνα & Επανάσταση στο Parking του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας

Η  Έκθεση “Ελευσίνα & Επανάσταση” έναν χρόνο μετά τον σχεδιασμό της, έρχεται να θέσει έναν ακόμα βαθιά επίκαιρο προβληματισμό. Πόσο παγκόσμιες και διαχρονικές είναι, εν τέλει, οι παράμετροι που κρίνουν κάθε πόλεμο;
THE LIFO TEAM
Εθνικό Θέατρο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα και η επανειτουργία της Πειραματικής Σκηνής

Θέατρο / Εθνικό Θέατρο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα - επαναλειτουργία της Πειραματικής Σκηνής

Δυο παραστάσεις στην Επίδαυρο, ένα πλουραλιστικό ανοιχτό και φιλόξενο πρόγραμμα για τον χειμώνα, την επαναλειτουργία του Διεθνούς Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος και της Πειραματικής Σκηνής ανακοίνωσε ο Γιάννης Μοσχος αφιερώνοντας το πρόγραμμα στους εργαζόμενους του Εθνικού.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ