Εμφάνιση-έκπληξη της Μαντόνα στο «Women's March» κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον

Εμφάνιση-έκπληξη της Μαντόνα στο «Women's March» κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον Facebook Twitter
0

Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με τα χαρακτηριστικά αυτάκια γάτας, η Μαντόνα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στην Ουάσιγκτον, στην «Πορεία των Γυναικών» κατά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην «επανάσταση της αγάπης».


«Είστε έτοιμοι να συνταράξετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από σκηνής προτού ερμηνεύσει δύο της τραγούδια ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την έλευση του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Στην πορεία βρέθηκε μάλιστα και η Cher και οι δύο διάσημες τραγουδίστριες είχαν μια σύντομη συνάντηση:


«Καλώς ήρθατε στην άρνησή μας ως γυναίκες να αποδεχθούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο μονάχα οι γυναίκες, αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι» πρόσθεσε.


«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας», «το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος» επισήμανε προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της "Express yourself" και "Human nature", αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στο Ντόναλντ Τραμπ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM