Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga είχαν «χημεία» από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν σε κοινή συνέντευξή τους με αφορμή την κυκλοφορία του remake της ταινίας «A Star Is Born».

 

Ο 43χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και η 32χρονη βραβευμένη τραγουδίστρια πρωταγωνιστούν στην επανέκδοση της διάσημης ταινίας του 1976, με πρωταγωνιστές τότε τους Κρις Κριστόφερσον και Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον ροκ σταρ Jackson Maine που ανακαλύπτει μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, την Ally, την οποία ενσαρκώνει η Lady Gaga. 

 

«Είναι φαινόμενο και τον ευγνωμονώ»: Η Lady Gaga μιλά για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την χημεία μεταξύ τους

 

Η απόφαση να παίξουν μαζί στη ταινία ήρθε λίγο μετά την συνάντησή τους στο σπίτι της τραγουδίστριας. «Καθίσαμε στο πιάνο στο σπίτι μου και τον άκουσα να τραγουδάει και θυμάμαι σταμάτησα να παίζω. Σκεφτόμουν,"Θεέ μου, Μπράντλεϊ, μπορείς και τραγουδάς". Μετά συνεχίσαμε και πριν το καταλάβουμε είχαμε απόλυτη αρμονία. Και μας τράβηξε να το κάνουμε. Υπάρχει βίντεο από την πρώτη φορά που τραγουδήσαμε μαζί», λέει η Lady Gaga. «Είναι στο κινητό μου», προσθέτει ο Κούπερ. «Και κάθε φορά που το βλέπω, λέω, μα πώς είναι δυνατόν να δέχθηκε; Δεν είμαι τόσο καλός». 

 

 

 


Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι επίσης σκηνοθέτης της ταινίας, κάτι που κάνει για πρώτη φορά. «Έμαθα από εκείνον πως είναι εντάξει να διεκδικείς σκληρά το όραμά σου και να κυνηγάς το όνειρό σου με κάθε σου κύτταρο. Ο Μπράντλεϊ είναι φαινόμενο. Μου άλλαξε τον τρόπο που δουλεύω σήμερα», λέει η Lady Gaga. 

 

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στη διάρκεια των γυρισμάτων, στην οποία όπως λέει νιώθει ευγνώμων που ήταν δίπλα της ο Μπράντλεϊ Κούπερ. «Εκείνη τη μέρα είχε πεθάνειη πολύ καλή μου φίλη, Sonja Durham, από καρκίνο. Θα ξεκινούσαμε γύρισμα σε περίπου ένα μισάωρο όταν μου τηλεφώνησε ο άντρας της και την άκουγα στο βάθος, οπότε πήρα το αυτοκίνητο και έτρεξα να τη δω. Δεν την πρόλαβα πριν πεθάνει. Έφτασα με λεπτά καθυστέρηση. Θυμάμαι ξάπλωσα δίπλα της, μαζί με τον άντρα της, το γιο της και τον σκύλο τους. Όταν επέστρεψα στο γύρισμα ο Μπράντλεϊ ήταν τόσο τρυφερός μαζί μου και το ξεπεράσαμε. Είπα το τραγούδι και θυμάμαι μου λέει,"Δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις. Ήταν εντάξει. Ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνη τη μέρα κι εκείνη τη στιγμή», εξηγεί η τραγουδίστρια. 

 

 

 

Τέλος, αποκαλύπτει πως η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, που πρωταγωνιστούσε στην ταινία του 1976, επισκέφτηκε το πλατό. «Μας έδωσε την ευχή της. Όλοι ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί. Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον έκπληκτοι», καταλήγει η Lady Gaga.

 

Δείτε το trailer του «A Star is Born» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Οκτωβρίου: