Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύντροφός της, Ορλάντο Μπλουμ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 

Η σούπερσταρ της ποπ γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της μέσω του βίντεο κλιπ του τελευταίου της τραγουδιού με τίτλο Never Worn White - αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της στα τελευταία φρέιμ του τετράλεπτου βίντεο.

 

 

«Θεέ μου, είμαι τόσο χαρούμενη που δεν πρέπει να το κρύβω πια. Ή να το καλύπτω με μεγάλη τσάντα» έγραψε λίγο μετά στο Twitter.

 


 

 
H Πέρι που προηγουμένως ήταν παντρευμένη με τον Ράσελ Μπραντ, είναι μαζί με τον Ορλάντο Μπλουμ - ο οποίος έχει ήδη έναν εννιάχρονο γιο, τον Φλιν, από τον γάμο του με το σούπερ μόντελ Μιράντα Κερ - από το 2016. Σε ένα Instagram story, δήλωσε «ενθουσιασμένη» και «χαρούμενη» ενώ γνωστοποίησε στους follower της πως η γέννηση του παιδιού της θα συμπέσει με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

 

«Θα γίνουν πολλά αυτό το καλοκαίρι. Όχι μόνο θα γεννήσω κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά σε κάτι που εσείς παιδιά περιμένετε καιρό. Οπότε ας το πούμε 'διπλό κακό'. Δύο σε ένα».

 

View this post on Instagram

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... ?♥️? #NeverWornWhite is out now

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

 
H ίδια εξήγησε δε, την απόφασή της να αποκαλύψει τα χαρμόσυνα μέσω βίντεο κλιπ: «Θέλω να σας λέω τα πάντα, παιδιά, όμως ήθελα να σας το πω με τον καλύτερο τρόπο, μέσω δηλαδή ενός μουσικου κομματιού γιατί αυτός... είναι ο τρόπος, υποθέτω, που σας μιλάω. Αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε μεταξύ μας».

 

Με πληροφορίες από BBC