«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση Facebook Twitter
0
«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση Facebook Twitter

Η Αριάνα Γκράντε υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ μετά την τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα, τραυματίζοντας άλλα 59, για να περάσει χρόνο με τους θαυμαστές της εκεί και για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στην μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που όλες αυτές τις ημέρες, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση δημοσίως για το μακελειό που ακολούθησε την συναυλία της την περασμένη Δευτέρα, εκτός από ένα σύντομο tweet εκείνο το βράδυ, δημοσίευσε στο Instagram μια μακροσκελή επιστολή με συγκινητικά αλλά και ενθαρρυντικά λόγια για τα θύματα της επίθεσης.

Στο γράμμα της καλεί τους θαυμαστές της να δείξουν θάρρος και εκφράζει την βαθιά της θλίψη για όσους σκοτώθηκαν αλλά και την συμπαράστασή της στις οικογένειες όσων θρηνούν αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω της «αποτρόπαιας» επίθεσης. «Η καρδιά, οι προσευχές και τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια είναι με τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ και των αγαπημένων τους. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για να απαλύνει τον πόνο που νιώθετε ή για να το κάνει όλο αυτό καλύτερο. Ωστόσο, προσφέρω το χέρι μου και την καρδιά μου και ό,τι μπορώ, αν θελήσετε ή χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στην πορεία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να επιλέξουμε με ποιον τρόπο θα μας επηρεάσει όλο αυτό πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας από εδώ και πέρα», ξεκινά το γράμμα της η τραγουδίστρια. 

Μεταξύ άλλων, η Αριάνα Γκράντε σημειώνει επίσης πως το η μουσική και οι θαυμαστές της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προθέσεις και το μίσος που κινητοποίησε κάποιον να πραγματοποιήσει μια τέτοια πράξη και υπόσχεται όλο αυτό να μην αλλάξει μετά την την επίθεση. «Δεν θέλω να περάσω την υπόλοιπη χρονιά χωρίς να μπορώ να βλέπω και να φτιάχνω τη διάθεση των θαυμαστών μου, όπως κάνουν και αυτοί», λέει. «Όταν κοιτάς το κοινό στις συναυλίες μου βλέπεις ένα όμορφο, ποικιλόμορφο, αγνό, χαρούμενο κοινό. Χιλιάδες άνθρωποι, απίστευτα διαφορετικοί, όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο, την μουσική. Η μουσική είναι κάτι που μπορούν να μοιραστούν όλοι πάνω στη Γη. Η μουσική είναι για να μας θεραπεύει, να μας ενώνει, να μας κάνει ευτυχισμένους. Κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει», προσθέτει. 


Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε. Να σημειωθεί πως μετά από αυτό η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:


Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM
10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM