«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση Facebook Twitter
0
«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα να απαλύνω τον πόνο»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση Facebook Twitter

Η Αριάνα Γκράντε υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ μετά την τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα, τραυματίζοντας άλλα 59, για να περάσει χρόνο με τους θαυμαστές της εκεί και για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στην μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που όλες αυτές τις ημέρες, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση δημοσίως για το μακελειό που ακολούθησε την συναυλία της την περασμένη Δευτέρα, εκτός από ένα σύντομο tweet εκείνο το βράδυ, δημοσίευσε στο Instagram μια μακροσκελή επιστολή με συγκινητικά αλλά και ενθαρρυντικά λόγια για τα θύματα της επίθεσης.

Στο γράμμα της καλεί τους θαυμαστές της να δείξουν θάρρος και εκφράζει την βαθιά της θλίψη για όσους σκοτώθηκαν αλλά και την συμπαράστασή της στις οικογένειες όσων θρηνούν αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω της «αποτρόπαιας» επίθεσης. «Η καρδιά, οι προσευχές και τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια είναι με τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ και των αγαπημένων τους. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για να απαλύνει τον πόνο που νιώθετε ή για να το κάνει όλο αυτό καλύτερο. Ωστόσο, προσφέρω το χέρι μου και την καρδιά μου και ό,τι μπορώ, αν θελήσετε ή χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στην πορεία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να επιλέξουμε με ποιον τρόπο θα μας επηρεάσει όλο αυτό πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας από εδώ και πέρα», ξεκινά το γράμμα της η τραγουδίστρια. 

Μεταξύ άλλων, η Αριάνα Γκράντε σημειώνει επίσης πως το η μουσική και οι θαυμαστές της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προθέσεις και το μίσος που κινητοποίησε κάποιον να πραγματοποιήσει μια τέτοια πράξη και υπόσχεται όλο αυτό να μην αλλάξει μετά την την επίθεση. «Δεν θέλω να περάσω την υπόλοιπη χρονιά χωρίς να μπορώ να βλέπω και να φτιάχνω τη διάθεση των θαυμαστών μου, όπως κάνουν και αυτοί», λέει. «Όταν κοιτάς το κοινό στις συναυλίες μου βλέπεις ένα όμορφο, ποικιλόμορφο, αγνό, χαρούμενο κοινό. Χιλιάδες άνθρωποι, απίστευτα διαφορετικοί, όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο, την μουσική. Η μουσική είναι κάτι που μπορούν να μοιραστούν όλοι πάνω στη Γη. Η μουσική είναι για να μας θεραπεύει, να μας ενώνει, να μας κάνει ευτυχισμένους. Κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει», προσθέτει. 


Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε. Να σημειωθεί πως μετά από αυτό η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:


Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Πολιτισμός / Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Οι Rolling Stones παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη το Foreign Tongues, το εικοστό πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου με 14 τραγούδια, νέο single, συμμετοχές από Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στιβ Γουίνγουντ, Ρόμπερτ Σμιθ και Τσαντ Σμιθ, αλλά και υλικό με τον Τσάρλι Γουότς.
THE LIFO TEAM
Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε ρωμαϊκά φέρετρα μωρών

Πολιτισμός / Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε παιδικές ταφές στη ρωμαϊκή Γιορκ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γιορκ εντόπισαν ίχνη Τύριας πορφύρας και χρυσών νημάτων σε δύο παιδικές ταφές της ύστερης ρωμαϊκής περιόδου, ένα σπάνιο εύρημα που δείχνει πόση φροντίδα και δαπάνη μπορούσε να συνοδεύει ακόμη και τον θάνατο μικρών παιδιών.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Πολιτισμός / Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη τρανς χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Η Ααριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου που παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας Collina Strada και λέγοντας στη Vogue ότι η μόδα πρέπει να βλέπει τα ανάπηρα άτομα όχι μόνο ως ακτιβιστές, αλλά ως μοντέλα, ταλέντα και δημιουργικές παρουσίες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM