Δεν αυτοκτόνησα για να μη μιλήσει ο Μπόνο στην κηδεία μου, δήλωσε η Σινέντ Ο' Κόνορ

Δεν αυτοκτόνησα για να μη μιλήσει ο Μπόνο στην κηδεία μου, δήλωσε η Σινέντ Ο' Κόνορ Facebook Twitter
3

Την επιθυμία της να ζήσει περισσότερο από τον Μπόνο, ώστε αυτός να μη μιλήσει στην κηδεία της, εξέφρασε η Σινέντ Ο' Κόνορ η οποία το τελευταίο διάστημα απασχολεί με παραληρηματικού τύπου δηλώσεις τα σόσιαλ μίντια.

 
Η Ιρλανδή τραγουδίστρια ανέβασε μια σειρά από tweets και μερικά βίντεο που μιμείται τον frontman των U2, στα οποία εξηγεί τους δικούς της λόγους όπου συνεχίζει να ζει.

«Ίσως θέλετε να ξέρετε τι τελικά με σταματάει όποτε , σπάνια πια, έχω τάσεις αυτοκτονίας, από το 2016 εν έχω κάνει κάτι χαζό, και αυτό είναι η ιδέα πως ο Μπόνο ίσως μιλήσει στην κηδεία μου», έγραψε. 

Η Ο' Κόνορ ανησύχησε τους φαν και τους φίλους της το 2017 όταν μοιράστηκε βίντεο στο Facebook όπου δήλωνε πως είναι αυτοκτονική. 

Η τραγουδίστρια, που αποκαλεί τον εαυτό της Shuhada' Davitt αφού πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ, δημοσιοποίησε επίσης επιπόλαια σχόλια για το πώς ο Μπόνο θα τα έκανε μαντάρα στην κηδεία της. 

Σύμφωνα με το ΝΜΕ, σε ένα βίντεο η Ο' Κόνορ μιμείται τον Μπόνο να προσπαθεί να προφέρει το νέο όνομά της. Το βίντεο κατέβηκε αργότερα. 

«'Τα κορίτσια πρέπει να είναι όμορφα και σέξι και όλα αυτά. Αλλά ω! δεν την αγαπούσαμε, τον εθνικό θησαυρό - μπιαλχ.' Λόγοι για να ζεις, σίγουρα ο καλύτερος λόγος για να ζεις. Πρέπει να παραμείνω ζωντανή πιο πολύ από τον Μπόνο. Συγγνώμη Μπόνο, δεν μπορούσα γαμώτο να αντισταθώ».

Παράλληλα η Ο' Κόνορ είπε πως δεν θέλει να περάσει ξανά τον χρόνο της με λευκούς.

Η μουσικός χαρακτήρισε τους μη μουσουλμάνους ως «αηδιαστικούς», αλλά επανήλθε αργότερα με βίντεο όπου εξηγούσε πως έκανε αυτά τα σχόλια για να διαγραφεί ο λογαριασμός της γιατί τη σπαμάρουν.

 

«Αποφάσισα να επανέλθω στο Twitter γιατί μου αρέσει να ενοχλώ τους λευκούς ρατσιστές που είναι παντού στη σελίδα μου», δήλωσε στο βίντεο. 

  

«Δεν μισώ πραγματικά τους λευκούς», έγραψε, προσθέτοντας πως το δήλωσε για να κλείσει το Twitter την σελίδα της, όπως έκανε όταν δήλωσε πως «δεν της αρέσει που οι μοναχές δολοφονούν μωρά στην Ιρλανδία».

«Ήλπιζα πως θα έκλειναν την σελίδα μου αν έλεγα πως μισώ τους λευκούς. Αλλά δεν το έκαναν.»

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ