Η Άζια Αρτζέντο μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ο σύντροφός της Άντονι Μπουρντέν, αυτοκτόνησε περιγράφοντας τη θλίψη της, παραδέχτηκε ότι τον απάτησε, αλλά δηλώνει πως και εκείνος έκανε το ίδιο.

 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη DailyMailTV, η ηθοποιός και ακτιβίστρια του MeToo, αφηγείται τη στιγμή που έμαθε ότι ο Μπουρντέν είχε αυτοκτονήσει.

 

Είπε πώς τα τρολ την κατηγόρησαν ότι οδήγησε τον σύντροφό της στην αυτοκτονία εξαιτίας της απιστίας και αποκάλυψε «Με απατούσε και εκείνος. Δεν ήταν πρόβλημα για τη σχέση μας αυτό».

 

 «Οι άνθρωποι λένε ότι τον δολοφόνησα. Λένε ότι τον σκότωσα. Αλλά καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πρέπει να βρει κάποιον να κατηγορήσει. Θα ήθελα επίσης να βρω έναν λόγο. Δεν τον έχω. Ίσως θα αισθανόμουν λίγη παρηγοριά στη σκέψη ότι κάτι συνέβη», λέει.

 

«Κατά κάποιο τρόπο καταλαβαίνω ότι θέλουν να με βλέπουν ως αρνητικό πρόσωπο, ως τον καταστροφέα», εξηγεί η Αρτζέντο.

 

Δακρυσμένη η Αρτζέντο δηλώνει: Λένε πως σκότωσα τον Μπουρντέν - Τον απατούσα, αλλά με απατούσε και αυτός
H Aρτζέντο και ο Μπουρντέν

 

«Ο Άντονι ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που γνώρισα».

 

«Ήταν ένας άνθρωπος που ταξίδευε 265 ημέρες το χρόνο, όταν βλέπαμε ο ένας τον άλλον, απολαμβάναμε τη συντροφιά. Αλλά, δεν ήμασταν παιδιά. Ήμασταν ενήλικες», λέει σχετικά με το θέμα της απιστίας.

 

«Είχαμε ζωές, είχαμε συζύγους, είχαμε παιδιά. Δεν μπορώ να τον σκεφτώ ως κάποιον που θα έκανε μια τέτοια ακραία πράξη για κάτι τέτοιο», συμπληρώνει.

 

«Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι απαίσια είναι ότι είχε τόσο πολύ πόνο μέσα του και δεν το μοιράστηκε. Δεν το είδα. Και γι 'αυτό θα νιώθω ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου».

 

«Ήταν περίπου 12 και ετοιμαζόμουν να πάω και να ξεκινήσω το X-Factor Italy και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ του. Μου είπε πως αυτοκτόνησε και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να κλάψω καν. Και τότε άρχισα να φωνάζω. Φώναζα με όλη μου τη ψυχή. Ήμουν μόνη μου στην κρεβατοκάμαρά μου. Και μετά άρχισα να κλαίω και δεν μπορούσα να σταματήσω.  Ένιωσα σαν να βρισκόμουν στην άβυσσο και δεν υπήρχε πια φως», λέει για τη στιγμή που έμαθε για το χαμό του Μπουρντέν.