Coachella 2025: Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν

 Coachella 2025: Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Το Coachella επιστρέφει το 2025 στο Empire Polo Grounds στο Indio της Καλιφόρνιας, τα Σαββατοκύριακα 11-13 Απριλίου και 18-20 Απριλίου.

Η διοργάνωση του μεγάλου μουσικού φεστιβάλ ανακοίνωσε τους headliners και τα υπόλοιπα ονόματα που θα συμμετέχουν στο Coachella. Η Lady Gaga, οι Green Day, ο Post Malone και ο Travis Scott, θα είναι headliners, όπως αποκαλύφθηκε.

Μεταξύ άλλων, στο φεστιβάλ θα τραγουδήσουν: Missy Elliot, Megan Thee Stallion, Charli XCX, Anitta, Benson Boone, FKA Twigs, Clairo, Zedd, Junior H, Jennie, Glorilla, Lisa, Mustard, Ivan Cornejo, Kraftwerk, Shaboozey, The Go-Gos και πολλοί άλλοι, «Original Misfits» και Tyla.

Όσο για τη Lady Gaga, αυτή είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται ως headliner του Coachella. Είχε συμμετάσχει από την ίδια θέση, το 2017.
 

 Coachella 2025: Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / Coachella
 
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ