BAFTA 2024: Το «ευχαριστώ» της Έμα Στόουν στη μητέρα της - «Χωρίς εκείνη δεν θα υπήρχε τίποτα από αυτά»

BAFTA 2024: Το «ευχαριστώ» της Έμα Στόουν στη μητέρα της - «Χωρίς εκείνη δεν θα υπήρχε τίποτα από αυτά» Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Τη μητέρα της θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια με αρκετά συγκινητικά λόγια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα βραβεία Bafta η Έμα Στόουν.

Το βράδυ της Κυριακής στην απονομή των βραβείων BAFTA 2024 στο Royal Festival Hall του Λονδίνου, η Έμα Στόουν τιμήθηκε για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία, αυτή της Bella Baxter στο «Poor Things». Κρατώντας το βραβείο στα χέρια της η ηθοποιός εκτός από τον σεναριογράφο της ταινίας Τόνι ΜακΝαμάρα και άλλα μέλη της, ευχαρίστησε και την μητέρα της.

«Τόνι, σε ευχαριστώ για την ατάκα "Πρέπει να πάω να γρονθοκοπήσω αυτό το μωρό". Μου άλλαξε τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έμα Στόουν, ευχαριστώντας παράλληλα και τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για το «δώρο» που ήταν για εκείνη ο ρόλος της Μπέλα, τους ηθοποιούς, το συνεργείο αλλά και τον εκπαιδευτή διαλέκτου Νιλ Σουέιν.

«Υποδυόμουν μια Βρετανίδα σε αυτή την ταινία και ο Νιλ δεν γέλασε όταν μου μάθαινε πώς να λέω "wart-ter (νερό)", παρόλο που ως Αμερικανίδα λέω "wahter"» ανέφερε η αστειευόμενη. Στη συνέχεια όμως κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στην μητέρα της, στην οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε χρωστάει τα πάντα.

«Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρω στον κόσμο και με εμπνέει κάθε μέρα. Με έκανε κατά κάποιο τρόπο να πιστέψω σε αυτή την τρελή ιδέα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων. Χωρίς εκείνη, τίποτα από αυτά δεν θα υπήρχε, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας μου της ζωής, οπότε σε ευχαριστώ γι' αυτό μαμά», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM