Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν μου έλεγαν κουράγιο και ήθελα να ουρλιάξω»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν μου έλεγαν κουράγιο και ήθελα να ουρλιάξω» Facebook Twitter
0

Μια καινούργια φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο δημοσίευσε ο Αντίνοος Αλμπάνης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους πάσχουν από τη νόσο. 

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω, όχι κουράγιο, φωνή, αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε, πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, να αντέχετε, όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε», έγραψε ο ηθοποιός. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω όχι κουράγιο, φωνή αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά να αντέχετε όχι γιατί πρέπει γιατί μπορείτε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) στις

Τον Ιούλιο του 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αποκαλύψει ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, εξηγώντας έτσι τον λόγο που αποφάσισε τότε να ξυρίσει το κεφάλι του.

«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας», είχε γράψει σε μήνυμά του στο Instagram, μετά την δημοσίευση διάφορων φωτογραφιών του με ξυρισμένο κεφάλι και τις εικασίες πως το έκανε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: system error files corrupted attempting reboot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) στις

Λίγους μήνες αργότερα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε για τη διάγνωση με λέμφωμα, τις θεραπείες και γιατί άργησε να ενημερώσει την οικογένειά του για πρόβλημα υγείας του. 

Ταυτόχρονα είχε καλέσει όσους πάσχουν από καρκίνο να ακούν τους γιατρούς τους, να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σώμα τους και να εμπιστεύονται όσους έχουν να πουν κάτι πραγματικά χρήσιμο και ουσιαστικό.

«Σαφώς υπήρχε πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να πάσχεις. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω το φόβο, την αγωνία που ένιωθα και να γίνω περισσότερο πραγματιστής. Να συνειδητοποιήσω πως αυτό που είχα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμο», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. 

Δείτε ακόμη>>>

Ρώτα με ό,τι θες – Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε σ' όλες τις ερωτήσεις

Πολιτισμός
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ