Το Aνώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας επικύρωσε το τεράστιο ποσό που πρέπει να πληρώνει ο Μπερλουσκόνι στην πρώην σύζυγό του

Το Aνώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας επικύρωσε το τεράστιο ποσό που πρέπει να πληρώνει ο Μπερλουσκόνι στην πρώην σύζυγό του Facebook Twitter
0

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του ηγέτη της Φόρτσα Ιτάλια Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά της  απόφασης του εφετείου του Μιλάνου το 2014, για την καταβολή 2 εκατομμυρίων ευρώ το μήνα στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, ως διατροφή.

Το διαζύγιο είχε εκδοθεί χωρίς να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο για το ύψος της διατροφής. Από τότε Μπερλουσκόνι και Λάριο είναι σε μια συνεχή δικαστική διαμάχη.

Οι δικαστές έκριναν ότι ο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να εξασφαλίζει στην πρώην σύζυγό του το ίδιο «επίπεδο ζωής» που είχε όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

THE WEEK 794

Πολιτισμός / 21 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (8-14/12)

H Τίλντα Σουίντον και οι ταινίες του Παζολίνι στη Στέγη, η Peaches στη Αθήνα, Φοίβος Δεληβοριάς με καλεσμένους, Μποέμ στην Εθνική Λυρική Σκηνή, νέο έργο σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και πολλά ακόμα σε μια Αθήνα που «βουλιάζει» κυριολεκτικά από ενδιαφέροντα events!
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Αυτοκρατορική Κίνα στη Δράμα

Πολιτισμός / Αριστουργήματα από την Αυτοκρατορική Κίνα στη Δράμα

Το μήνα αυτό συμπληρώνεται ένας χρόνος επιτυχημένης συνεργασίας του Μουσείου Μπενάκη με το Σαντιρβάν, το οθωμανικό μνημείο της Δράμας που έχει μετατραπεί σε χώρο πολιτισμού και φιλοξενεί εκθέσεις από το Μουσείο Μπενάκη.
NEWSROOM