Άνοιξαν το μυστικό θησαυροφυλάκιο του Prince και βρήκαν μυθικής αξίας μουσικό έργο

Άνοιξαν το μυστικό θησαυροφυλάκιο του Prince και βρήκαν μυθικής αξίας μουσικό έργο Facebook Twitter
0

To μυστικό θησαυροφυλάκιο που φέρεται να περιέχει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince, ανοίχτηκε με τρυπάνι καθώς οι κωδικοί πρόσβασης ήταν γνωστοί μόνο στον τραγουδιστή που πέθανε στις 21 Απριλίου.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κυκλοφόρησε 39 άλμπουμ και δεκάδες άλλα μουσικά έργα, πέθανε στο Paisley Park, εκεί όπου υπήρχε και το θησαυροφυλάκιο.

Η Bremer Trust, η εταιρεία που έχει προσωρινά τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας και περιουσίας του τραγουδιστή άνοιξε την βαριά μεταλλική πόρτα που υπήρχε στις εγκαταστάσεις και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο εσωτερικό υπάρχει ένας ανεκτίμητης αξίας θησαυρός μουσικής με χιλιάδες ηχογραφήσεις του Prince. To ακυκλοφόρητο υλικό αρκεί για να τροφοδοτήσει ένα καινούργιο άλμπουμ κάθε χρόνο για τον επόμενο αιώνα, μεταδίδει το ABC.

 

Άνοιξαν το μυστικό θησαυροφυλάκιο του Prince και βρήκαν μυθικής αξίας μουσικό έργο Facebook Twitter
Aυτή φέρεται να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η είσοδος του θησαυροφυλακίου όπου υπήρχε ο κρυμμένος μουσικός θησαυρός του Prince

Το θησαυροφυλάκιο έκρυβε ένα δωμάτιο γεμάτο ράφια τα οποία είχαν το υλικό των ηχογραφήσεων. Η είδηση της καμάρας του Prince που άνοιξε, έρχεται καθώς η αδελφή του, Tyka Nelson, ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει διαθήκη, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε στη Μινεάπολη. Αν τελικά αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιωθεί, τότε η περιουσία του Prince θα μοιραστεί ανάμεσα στην αδερφή του και τα πέντε ετεροθαλή αδέλφια του.

«Κάποια ημέρα, κάποιος θα τα κυκλοφορήσει. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω εγώ. Είναι τόσα πολλά», είχε πει το 2012 για το υλικό αυτό που ήταν κρυμμένο στο θησαυροφυλάκιο ο Prince.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ