Η Κατ Καμαλάνι περνά τη μισή ζωή της σε δωμάτια ξενοδοχείων, ως αεροσυνοδός. Με τα χρόνια λοιπόν έχει μάθει αρκετά χρήσιμα «μυστικά» για τη διαμονή σε αυτά.

 

Πρόσφατα η Αμερικανίδα αεροσυνοδός έγινε viral, χάρη στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok με τη ρουτίνα που ακολουθεί κάθε φορά που μένει σε ξενοδοχείο, δίνοντας συμβουλές που «πάντα πρέπει να εφαρμόζετε». Ένα βίντεο που μέχρι τώρα έχει πάνω από 5,7 εκατ. views και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια likes.

 

Πρώτα από όλα, η Καμαλάνι συμβουλεύει «ποτέ μην λέτε δυνατά τον αριθμό του δωματίου σας, σε περίπτωση που είναι κάποιος κοντά και δεν θέλετε να ξέρει πού μένετε». Επιπλέον, τονίζει «πάντα να τσεκάρετε ότι κανένας δεν είναι πίσω σας όταν μπαίνετε στο δωμάτιο».

 

Μετά την είσοδο στο δωμάτιο, η αεροσυνοδός συμβουλεύει «ελέγξτε αν είναι κάποιος μέσα, πίσω από κουρτίνες, κάτω από το κρεβάτι κτλ», ενώ αμέσως μετά τονίζει ότι πρέπει να κλειδώνεται η πόρτα. Αφού τα κάνει αυτά, στρέφει το ενδιαφέρον της στο κρεβάτι.

 

Η Καμαλάνι ελέγχει όλες τις γωνίες και τις ραφές του στρώματος για κοριούς, ενώ στη συνέχεια τονίζει ότι πρέπει να αφαιρούνται όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια και το σκέπασμα, γιατί «ποτέ δεν τα πλένουν αυτά».

 

Σε ό,τι αφορά τις αποσκευές, η αεροσυνοδός προειδοποιεί ότι ποτέ δεν πρέπει να τοποθετούνται πάνω στο κρεβάτι, γιατί «η βαλίτσα έχει περάσει από το αεροδρόμιο και είναι αηδιαστικό». Τέλος, έχει και μια συμβουλή για τις περιπτώσεις δωματίων που δεν διαθέτουν ψυγείο: «Βάλτε τα τρόφιμά σας στην παγωνιέρα».