8o bazaar βιβλίου του Μουσείου Μπενάκη με 240 τίτλους

8o bazaar βιβλίου του Μουσείου Μπενάκη με 240 τίτλους Facebook Twitter
0

Το Μουσείο Μπενάκη, πιστό στο ραντεβού του για 8η χρονιά, οργανώνει το καθιερωμένο bazaar βιβλίων στο κτίριο της Πειραιώς 138, από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στις ώρες λειτουργίας του μουσείου (Παρ., Σάβ. 10:00-22:00 και Πέμ., Κυρ. 10:00-18:00).

Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει τμήμα με second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, έως και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στη διεύθυνση bazaar.benaki.org οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar με τις ίδιες εκπτωτικές τιμές (50% και 70%).

Στο φετινό bazaar 240 τίτλοι βιβλίων που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη θα διατίθενται με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή Τέχνη.

Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138 
19-22/5

Ώρες λειτουργίας του μουσείου (Παρ., Σάβ. 10:00-22:00 και Πέμ., Κυρ. 10:00-18:00)

Δείτε τον κατάλογο των εκδόσεων που είναι προς πώληση
εδώ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM