JPMorgan: Η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών

JPMorgan: Η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών Facebook Twitter
1

Βέβαιη ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κηρύξει στάση πληρωμών εμφανίζεται η JPMorgan σε νέα της έκθεση, εκτιμώντας ότι η 24η Απριλίου, ημέρα που θα γίνει το Γιούρογκρουπ, θα είναι απλά μία από τις προθεσμίες-προσκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση και πως η χώρα θα μεταπηδά από τις τη μία οικονομική κρίση στην άλλη.

Σύμφωνα με την έκθεση των Bruce Kasman, David Hensley και Joseph Lupton, η εκάστοτε αποπληρωμή δόσης θα συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο με τους αναλυτές να αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει να την πραγματοποιήσει. Η Ελλάδα όμως δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών στο χρέος και στο τέλος, καθώς οι τόνοι της διαπραγμάτευσης έχουν ήδη πέσει,  η πρόοδος θα κριθεί επαρκής και οι δύο πλευρές θα συμβιβαστούν ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση της δόσης.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ιδιαίτερη μέριμνα για συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία
LIFO NEWSROOM
Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια