JPMorgan: Η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών

JPMorgan: Η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών Facebook Twitter
1

Βέβαιη ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κηρύξει στάση πληρωμών εμφανίζεται η JPMorgan σε νέα της έκθεση, εκτιμώντας ότι η 24η Απριλίου, ημέρα που θα γίνει το Γιούρογκρουπ, θα είναι απλά μία από τις προθεσμίες-προσκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση και πως η χώρα θα μεταπηδά από τις τη μία οικονομική κρίση στην άλλη.

Σύμφωνα με την έκθεση των Bruce Kasman, David Hensley και Joseph Lupton, η εκάστοτε αποπληρωμή δόσης θα συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο με τους αναλυτές να αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει να την πραγματοποιήσει. Η Ελλάδα όμως δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών στο χρέος και στο τέλος, καθώς οι τόνοι της διαπραγμάτευσης έχουν ήδη πέσει,  η πρόοδος θα κριθεί επαρκής και οι δύο πλευρές θα συμβιβαστούν ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση της δόσης.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια