Atheer One, o φουτουριστικός ανταγωνιστής του Google Glass

Atheer One, o φουτουριστικός ανταγωνιστής του Google Glass Facebook Twitter
0

Μια ακόμα εταιρεία που βλέπει το μέλλον τρισδιάστατο, μέσα από φακούς επαυξημένης πραγματικότητας (AR), η Atheer, μας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό προϊόν, που δίνει την αίσθηση του πως είναι να έχει κανείς σούπερ-όραση. Η εταιρεία μόλις λάνσαρε την καμπάνια της για τη συγκέντρωση χρημάτων, στο Κickstarter.

Το όραμα της εταιρείας, είναι η ευρεία παραγωγή ενός ζευγαριού γυαλιών, των Atheer One Glass, στα πρότυπα του Google Glass, που θα προβάλλει στα μάτια του χρήστη 3D διαδραστικές οθόνες με πληροφορίες για την καθημερινότητά του, παιχνίδια και δραστηριότητες που δίνουν την αίσθηση της σύπμτυξης του εικονικού κόσμου με το φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, αν επαληθευτεί το πλάνο της Atheer, μέσω των γυαλιών ο χρήστης, θα μπορεί να σερφάρει στο internet, να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις από το κινητό του και να τραβάει φωτογραφίες.

Δείτε πως οραματίζεται το μέλλον η Atheer στο παρακάτω βίντεο και διαβάστε περισσότερα για τη δική της εκδοχή της φορετής τεχνολογίας, με τη συσκευή που φιλοδοξεί να είναι έτοιμη σε έναν χρόνο. Με τη δωρεά του ποσού των 350 δολαρίων, εξασφαλίζετε ένα ζευγάρι Atheer One, μας υπόσχεται η εταιρεία στη σελίδα της καμπάνιας της στο Kickstarter.

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ