Κατά των διακρίσεων στην εργασία τάσσεται ο πρόεδρος της Apple

Κατά των διακρίσεων στην εργασία τάσσεται ο πρόεδρος της Apple Facebook Twitter
0

Με ένα εκτενές άρθρο του στη Wall Street Journal, ο πρόεδρος και δ. σύμβουλος της Apple, Tim Cook, καταδικάζει κάθε διάκριση με βάση το φύλο και το σεξουαλικό προσανατολισμό, προωθώντας έτσι την πρόταση νόμου για την Μη Διακρίση στην Εργασία (Employment Nondiscrimination Act). Η πρόταση νόμου που υποστηρίζεται και από τον Πρόεδρο Ομπάμα έχει προταθεί και καταψηφιστεί αρκέτες φορές από το Κονγκρέσο.

Μεταξύ άλλων, το άρθρο του Tim Cook -που σπάνια απευθύνεται προς τα media- αναφέρει πως στην Apple "θέλουμε οι εργαζόμενοι να μην αναθεωρούν την ταυτότητά τους, μπαίνοντας στο χώρο εργασίας τους." ενώ κατέληξε πως "η πολιτική των μη-διακρίσεων είναι βασική αρχή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά προωθεί και τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Όταν οι εργαζόμενοι αξιολογούνται γι' αυτό που πραγματικά είναι, έχουν την άνεση και την αυτοπεποίθηση να αποδώσουν τα μέγιστα".

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM