Σφοδρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη - Κυκλοφοριακό «κομφούζιο»

Σφοδρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη - Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» Facebook Twitter
0

Μεγάλες ποσότητες νερού έπεσαν από το πρωί στις περιοχές των Δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, που πλήττει τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπη Στεργιάδη, οι περιοχές του Πλαγιαρίου, του Τριλόφου, της Καρδίας, του Ρυσίου και των Ταγαράδων κατέγραψαν μεγάλο όγκο υδάτων, ενώ σε ορισμένες απ' αυτές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με το GRTimes η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει λάβει κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στις περιοχές των Ταγαράδων, του Νέου Ρυσίου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπάρχουν και διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι αρκετοί καταστηματάρχες που «επιστράτευσαν» σκούπες και σφουγγαρίστρες για να απομακρύνουν τα νερά από την είσοδο των καταστημάτων τους.

 

Βροχόπτωση σημειώνεται και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς όμως να έχουν προκύψει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ίδιες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι αύριο το πρωί.

Με πληροφορίες από GRTimes/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM
Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM