Άστατος ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
Άστατος ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες (Eurokinissi)
0

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση στη συνέχεια.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Μέχρι τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις υπόλοιπες ώρες, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το απόγευμα κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτ. Στερεά, Δυτ. Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες το απόγευμα θα περιοριστούν στη δυτική Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους έντονες. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στα 5 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Αν. Στερεά, Εύβοια, Αν. Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Το μεσημέρι τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα σταματήσουν και σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική Πελοπόννησο, όπου ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στις Κυκλάδες και από το απόγευμα στην Κρήτη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στις Κυκλάδες, βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Στην Κρήτη, αρχικά δυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Αν. Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το απόγευμα βαθμιαία στα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες.Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Παρασκευή

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα και γρήγορα γενικά αίθριος καιρός.

Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM
Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Ελλάδα / Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Από αύριο ξεκινάει η «παρέλαση» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών» προειδοποιεί ο μετεωρολόγος - Οδεύουμε με έντονα άστατες καιρικές συνθήκες προς τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

«Η αγάπη αυτή είναι κάτι που μας ευχαριστεί» ανέφερε το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή εν μέσω της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσά τους
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

«Το να κατηγορείται κάποιος ότι έκανε μία πρόταση για να συνευρεθεί με κάποιον άλλον ενήλικα, δεν νομίζω πια ότι είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο» ανέφερε ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
Αγρότες:

Ελλάδα / Αγρότες: Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς - Τι αποφάσισαν για τις γιορτές

Μετά το τέλος της χθεσινής πανελλαδικής σύσκεψης στις Σέρρες, οι αγρότες της χώρας αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση της κυβέρνησης για συνάντηση
THE LIFO TEAM