Μεγάλες αλλαγές στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ- Έρχονται νέες χρεώσεις

Μεγάλες αλλαγές στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ- Έρχονται νέες χρεώσεις Facebook Twitter
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI
0

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα στις τιμές από τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ, τα οποία θα έχουν πλέον αναλογική χρέωση με βάση την απόσταση που διανύει ο επιβάτης.

Με το καινούργιο σύστημα τιμολόγησης, οι χρεώσεις θα είναι πολύ μικρότερες χρεώσεις για όσους διανύουν μικρές αποστάσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση, τόσο θα ανεβαίνει και η τιμή του εισιτηρίου.

Για παράδειγμα, σήμερα κάποιος που διανύει μια απόσταση δέκα σταθμών πληρώνει το ίδιο με εκείνον που πηγαίνει από το Σύνταγμα μέχρι το Μοναστηράκι, κάτι που με το νέο σύστημα θα αλλάξει. 

Για τον λόγο αυτό η Αττική θα χωριστεί σε πέντε διαφορετικές ζώνες:

- Η πρώτη ζώνη θα περιλαμβάνει το κέντρο της Αθήνας, το κέντρο του Πειραιά και τους κοντινούς δήμους.

- Η δεύτερη ζώνη θα περιλαμβάνει τα βόρεια προάστια όπως η Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και την Κηφισιά, αλλά και τα νότια προάστια όπως τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα.

- Η τρίτη ζώνη θα περιλαμβάνει τον ανατολικό και τον δυτικό τομέα της Αττικής.

- Η τέταρτη ζώνη το αεροδρόμιο, το οποίο έχει ήδη διαφορετική χρέωση.

- Η πέμπτη ζώνη θα περιλαμβάνει τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM