Ελίζαμπεθ Γουόρεν: Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών υποψήφια για τις εκλογές του 2020

Ελίζαμπεθ Γουόρεν: Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών υποψήφια για τις εκλογές του 2020 Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν, ανακοίνωσε σήμερα πως σχημάτισε διερευνητική επιτροπή για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στις εκλογές του 2020.

Η Ελίζαμπεθ Γουόρεν έχει επικρίνει έντονα τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η γερουσιαστής της Μασαχουσέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εκθέτει το όραμά της να υπάρξουν ευκαιρίες για όλους τους Αμερικανούς, όχι μόνο για τους πλούσιους.

Στο βίντεο, στο οποίο μιλάει η ίδια, κάνει αναφορές στην προσωπική της διαδρομή, και υποστηρίζει πως η αμερικανική μεσαία τάξη βρίσκεται κάτω από επίθεση στηλιτεύοντας παράλληλα τους δισεκατομμυριούχοι και τις μεγάλες επιχειρήσεις «που ήθελαν μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας». 

Παράλληλα αναφέρει πως οι επιθέσεις από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα την ώθησαν να διεκδικήσει μια θέση στη Γερουσία και να εκλεγεί. 

Η Γουόρεν υποστήριξε πως η διαφθορά διαβρώνει τη δημοκρατία. «Μπορούμε να κάνουμε τη δημοκρατία να δουλέψει για όλους μας. Μπορούμε να κάνουμε την οικονομία να δουλέψει για όλους μας. Μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Αμερικανική μεσαία τάξη. Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να τη φτιάξουμε για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Αυτή είναι η Αμερική για την οποία παλεύω. Και γι' αυτό σήμερα σχηματίζω μια διερευνητική επιτροπή για προεδρική υποψηφιότητα», δήλωσε.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM