Βρετανία: 439 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Βρετανία: 439 νεκροί το τελευταίο 24ωρο Facebook Twitter
Βρετανία: 439 νεκροί το τελευταίο 24ωρο (EPA)
0

Το τμήμα υγείας και κοινωνικής μέριμνας δήλωσε ότι από τις 5 μ.μ. συνολικά 5.373 άτομα που είχαν βρεθεί θετικά για κορωνοϊό έχουν πεθάνει σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου με τη Βρετανία να μετρά 439 θύματα το τελευταίο 24ωρο.

Πρόκειται μάλιστα για τον χαμηλότερο αριθμό της τελευταίας εβδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από τις 9 π.μ. σήμερα, έχουν ελεγχθεί 208.837 άτομα για τον ιό, εκ των οποίων τα 51.608 βρέθηκαν θετικοί.

Ο απολογισμός των νέων θανάτων από τον κορωνοϊό στην Αγγλία, κατά το τελευταίο 24ωρο, είναι 403, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 4.897, στην Σκοτία εννέα άτομα έχουν πεθάνει,(συνολικά 222) και στην Ουαλία 27 (συνολικά 193), σύμφωνα με τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Το Λονδίνο παραμένει η περιοχή με τους περισσότερους νέους θανάτους 129 στο σύνολο και ακολουθούν τα Μίντλαντς με 75, και το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας με το Γιόρκσαϊρ, που μετρά 67 νεκρούς.

Ο μικρότερος αριθμός επιβεβαιωμένων περιστατικών βρίσκεται στη νοτιοδυτική Αγγλία και στη βόρεια Ιρλανδία, σύμφωνα με την στατιστική εταιρία Statista.

Το υπουργείο Εξωτερικών συστήνει πλέον τη διακοπή «επ' αόριστον» στα μη σημαντικά ταξίδια, ενώ μέχρι τώρα η ταξιδιωτική απαγόρευση είχε ισχύ μέχρι τις 16 Απριλίου.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM