ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Game of Thrones: Ο George R.R.Martin απομονώθηκε στο «Westeros» λόγω κορωνοϊού, γράφει κάθε ημέρα

Game of Thrones: Ο George R.R.Martin απομονώθηκε στο «Westeros» λόγω κορωνοϊού, γράφει κάθε ημέρα Facebook Twitter
Ο George R.R. Martin γράφει καθημερινά (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο George R.R. Martin παίρνει όλες τις απαραίτητες προλήψεις εν μέσω κορωνοϊού. Ο συγγραφέας του Game of Thrones δηλώνει ότι περνά τις ημέρες γράφοντας και δημιουργεί ελπίδες ότι προχωρά το 6ο βιβλίο.

«Για να πω την αλήθεια, περνώ περισσότερο καιρό στο Westeros από ότι στον πραγματικό κόσμο, γράφοντας κάθε ημέρα», έγραψε στην ιστοσελίδα του ο 71χρονος. «Τα πράγματα είναι αρκετά δυσοίωνα στα επτά βασίλεια, αλλά ίσως όχι τόσο δυσοίωνα όσο μπορεί να έχουν γίνει εδώ», αναφέρει ακόμη.

Οι φαν του περιμένουν εδώ και περίπου εννέα χρόνια το «The Winds of Winter», το έκτο βιβλίο της σειράς στην οποία βασίστηκε το game of Thrones. Σε ό,τι αφορά την προσωπική του κατάσταση, ο George R.R. Martin δηλώνει ότι γνωρίζει πως είναι σε ευάλωτη θέση «δεδομένης της ηλικίας μου και της σωματικής μου κατάστασης».

Διαβεβαιώνει όμως ότι αισθάνεται μια χαρά και ότι λαμβάνει όλα τα λογικά προληπτικά μέτρα, καθώς έχει απομονωθεί και δεν βγαίνει έξω. «Μερικές φορές παρακολουθώντας τις ειδήσεις δεν μπορώ παρά να αισθανθώ ότι είναι σαν να ζούμε όλοι σε ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Αλλά όχι αυτού που ονειρευόμουν να ζήσω ως παιδί, με πόλεις στο φεγγάρι, αποικίες στον άρη, ρομπότ και ιπτάμενα αυτοκίνητα. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι ιστορίες για πανδημίες», γράφει ακόμη.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM