ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι του ο Τριντό -Η σύζυγός του έχει συμπτώματα

Σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι του ο Τριντό -Η σύζυγός του έχει συμπτώματα Facebook Twitter
Σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι του ο Τζάστιν Τριντό (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, μπήκε σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι του, καθώς η σύζυγός του, Σόφι, εμφάνισε συμπτώματα που μοιάζουν με εκείνα της γρίπης.

Η Σόφι Τριντό επέστρεψε από τη Βρετανία και εμφάνισε ελαφριά συμπτώματα χθες το βράδυ. Ήδη, έδωσε δείγμα προκειμένου να εξεταστεί για τον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι της, περιμένοντας τα αποτελέσματα.

Αν και ο γιατρός συμβούλευσε τον Τζάστιν Τριντό να συνεχίσει την καθημερινότητά του, παρακολουθώντας ο ίδιος την κατάσταση της υγείας του, επειδή δεν έχει συμπτώματα, εκείνος προτίμησε να μπει για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα στο σπίτι.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι, συνομιλώντας με άλλους ηγέτες και μετέχοντας με τηλεδιάσκεψη στη συνεδρίαση της ειδικής υπουργικής επιτροπής για τον κορωνοϊό. Στον Καναδά έχουν εντοπιστεί 103 επιβεβαιωμένα κρούσματα έως τώρα, ενώ έχει καταγραφεί ένας θάνατος. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM