H Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη νευρική ανορεξία: «Όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο»

H Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη νευρική ανορεξία: «Όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο» Facebook Twitter
0

Για το πρόβλημα με την νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε επί σειρά ετών μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για χρόνια έδινε μάχη με την νευρική ανορεξία.

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop... Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια», είπε στην συνέντευξή της.

 

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε επίσης για την απώλεια του αδερφού της που έφυγε πριν από δύο μήνες ξαφνικά από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά. Όταν με πήρε ο άλλος μου αδερφός, ο Μίμης, ήταν σε ώρα παράστασης, λίγο πριν είχε ακουστεί ένα απόσπασμα του Αρκά από το "Η ζωή μετά", το οποίο είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Το ακούω κάθε φορά στην παράσταση και είναι αυτή η μαχαιριά...Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή... Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά, 83 ετών. Μου λέει έφυγε ο Γιώργος και απαντάω ποιος Γιώργος; Ο θίασος με στήριξε εκείνη τη βραδιά. Βγήκα στη σκηνή, με φωνή τσακισμένη» σημείωσε η ίδια.

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM