ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μπακογιάννης προς οδηγούς: Για να μην σας γράφουμε, μην μας γράφετε

Μπακογιάννης προς οδηγούς: Για να μην σας γράφουμε, μην μας γράφετε Facebook Twitter
Ο Κώστας Μπακογιάννης καλεί τους οδηγούς να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για την ελεγχόμενη στάθμευση (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε», είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στους οδηγούς.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media, o κ. Μπακογιάννης καλεί τους οδηγούς να χρησιμοποιούν την εφαρμογή myAthensPass, του δήμου Αθηναίων, που τους δίνει την δυνατότητα να παρκάρουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, χωρίς να αναζητούν κάρτες στάθμευσης.

Τα βήματα για τη χρήση της εφαρμογής

Ο οδηγός που χρησιμοποιεί την εφαρμογή μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά και γρήγορα χρόνο στάθμευσης, όπου κι αν βρίσκεται.

Η εφαρμογή εξυπηρετεί ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες για 3.500 θέσεις επισκεπτών σε όλο το δίκτυο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Διατίθεται στα ελληνικά και τα αγγλικά, ενώ σχεδιάζεται η προσθήκη νέων δυνατοτήτων.

Τα βήματα για τη χρήση της εφαρμογής:

  • Εγκατάσταση: Αναζήτησε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android ή στο App Store για συσκευές iOS και εγκατάστησέ τη στο smartphone σου.
  • Εγγραφή & Είσοδος: Ακολούθησε τις οδηγίες και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου.
  • Προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού πορτοφόλι εισάγεις τα στοιχεία της τραπεζικής σου κάρτας (debit, credit ή prepaid).
  • Αγορά εισιτηρίου: Αγόρασε το επιθυμητό ποσό από €0,5 έως €20.
  • Ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντόπισε τη θέση σου στον χάρτη, επίλεξε τον χρόνο στάθμευσης (30'-180'), εισάγεις τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σου (ελληνικές και πινακίδες εξωτερικού) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιείς τη στάθμευσή σου.
  • 10' πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσής σου, ενημερώνεσαι από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification) ώστε να τον ανανεώσεις με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείς.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM