Δίδυμα τα πρώτα μωρά του 2020 - Γεννήθηκαν στη Λάρισα

Δίδυμα τα πρώτα μωρά του 2020 - Γεννήθηκαν στη Λάρισα Facebook Twitter
0

Δίδυμα ήταν τα πρώτα μωρά που γεννήθηκαν το 2020 στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα δίδυμα γεννήθηκαν στη Λάρισα με τον μαιευτήρα-γυναικολόγο και διευθυντή του γυναικολογικού τμήματος στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, Ηλία Καρνάβα, να ανακοινώνει τη γέννησή τους μέσω Facebook.


Συγκεκριμένα ο κ. Καρναβάς ανάρτησε ένα βίντεο από τη στιγμή του τοκετού γράφοντας «τα πρώτα μας μωρά για φέτος λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, αν και το 2ο διδυμάκι δεν ήθελε να αποχωριστεί τη μαμά του». 

 Αγόρι το πρώτο μωρό στην Κρήτη

Αγόρι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε τις πρώτες ώρες του 2020 στην Κρήτη σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.


Η μητέρα που το έφερε στον κόσμο πήγε στο νοσοκομείο μετά την αλλαγή του χρόνου με συσπάσεις και γέννησε μέσα σε λίγη ώρα με φυσιολογικό τοκετό.


Το βρέφος έχει βάρους 3.840 γραμμαρίων και είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Με πληροφορίες από Onlarissa / Cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM