Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο δώρισαν παπούτσια σε κρατούμενους

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο δώρισαν παπούτσια σε κρατούμενους Facebook Twitter
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο δώρισαν παπούτσια σε φυλακισμένους
0

Οι δύο παίκτες του NBA, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προχώρησαν σε μια φιλανθρωπική κίνηση και έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο σε κρατούμενους φυλακών των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο των εορτών, τα δύο αδέλφια βρέθηκαν σε φυλακή στο Μιλγουόκι και μοίρασαν παπούτσια στους κρατούμενους, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Οι παίκτες δώρισαν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια γνωστής μάρκας σε τρόφιμους του «Racine Correctional Institution». Η κίνηση έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΝΒΑ για αναγνώριση ανθρώπων που προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Τόσο οι Μπακς όσο και οι Κινγκς θα συμμετάσχουν και σε αγώνες στις φυλακές.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο «Greek Freak» είχε βρεθεί σε παιχνίδι που έγινε στη φυλακή και ανέλαβε καθήκοντα προπονητή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM