Αχαΐα: Συνέλαβαν πατέρα που επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα σε σχολείο

Αχαΐα: Συνέλαβαν πατέρα που επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα σε σχολείο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στη σύλληψη ενός πατέρα που κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας, προχώρησε η αστυνομία.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δασκάλα, πήγε στο σχολείο και ζήτησε εξηγήσεις για κάποια σημάδια που είχε το παιδί του. Όπως φέρεται να υποστήριξε, το παιδί δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του στο χώρο του σχολείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Achainews.gr η δασκάλα προσπάθησε να ηρεμήσει τον οργισμένο άνδρα, ωστόσο αυτός φαίνεται ότι δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις και της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Η δασκάλα κατήγγειλε το περιστατικό την Τρίτη με τον άνδρα να συλλαμβάνεται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Με πληροφορίες από Achaianews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM