ΦΩΤΙΕΣ

Αχαΐα: Συνέλαβαν πατέρα που επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα σε σχολείο

Αχαΐα: Συνέλαβαν πατέρα που επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα σε σχολείο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στη σύλληψη ενός πατέρα που κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας, προχώρησε η αστυνομία.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δασκάλα, πήγε στο σχολείο και ζήτησε εξηγήσεις για κάποια σημάδια που είχε το παιδί του. Όπως φέρεται να υποστήριξε, το παιδί δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του στο χώρο του σχολείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Achainews.gr η δασκάλα προσπάθησε να ηρεμήσει τον οργισμένο άνδρα, ωστόσο αυτός φαίνεται ότι δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις και της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Η δασκάλα κατήγγειλε το περιστατικό την Τρίτη με τον άνδρα να συλλαμβάνεται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Με πληροφορίες από Achaianews

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM