Παντελής Παντελίδης: Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του τραγουδιστή Facebook Twitter
0

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην δικαστική διαμάχη με τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή, σχετικά με το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

Η οικογένεια του τραγουδιστή, που είχε υποβάλλει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή Σπύρου Μαγδάλη, καταγγέλλοντας ότι ο καλλιτέχνης είχε επιχειρήσει να σφετεριστεί τραγούδι του Π.Παντελίδη, κάνοντας δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από τον Ιανουάριο, στις οποίες ερμήνευε και παρουσίαζε το τραγούδι σαν δικό του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκε κατά του τραγουδιστή με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί κάθε χρήση και εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, Μακρής κατέθεσε στις 14 Φεβρουαρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία ισχυριζόταν ότι το τραγούδι ήταν δικό του, και ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη.

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν στις 17 Απριλίου και το δικαστήριο δικαίωσε την πλευρά Παντελίδη, απαγορεύοντας στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί ή να εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» απορρίπτοντας τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ο Μακρής ανάρτησε στο Facebook στη σελίδα του υβριστικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ελλάδα / Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ο Τομ Γκρίνγουντ υπέστη πολλαπλά κατάγματα και έμφραγμα - Διακομίσθηκε στο Γενικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - «Η εικόνα ενός καταρρέοντος ΕΣΥ δεν είναι αλήθεια», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Το υπουργείο κατηγοριοποιεί τους ασθενείς με βάση την τσέπη, εμείς δεν αντιμετωπίσαμε έναν “δισεκατομμυριούχο πολυτραυματία” και κάναμε τα ίδια που κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις, απαντούν οι εργαζόμενοι
LIFO NEWSROOM
Γιώργος Μαζωνάκης: «Είναι ταλαιπωρημένος, αγανακτισμένος και πικραμένος» λέει ο δικηγόρος του

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Είναι ταλαιπωρημένος, αγανακτισμένος και πικραμένος» λέει ο δικηγόρος του

«Κρίθηκε και με τη βούλα ότι ο Γιώργος είναι υγιής. Αυτή η περιπέτεια έληξε» ανέφερε ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή μετά το πέρας της περιπέτειας του
LIFO NEWSROOM