Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στέλνει γιατρούς και φάρμακα στην Αλβανία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στέλνει γιατρούς και φάρμακα στην Αλβανία Facebook Twitter
EPA
0

Κλιμάκιο γιατρών και φάρμακα στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Αλβανίας στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.


Η αποστολή του ΙΣΑ θα μεταφέρει φάρμακα και υγειονομικό υλικό και θα συνδράμει στις προσπάθειες για την υγειονομική κάλυψη των τραυματιών.

«Η σκέψη μας είναι κοντά στους συνανθρώπους της γειτονικής χώρας που χτυπήθηκαν από το φονικό σεισμό», ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προσθέτοντας ότι «ο ΙΣΑ θα ενώσει τις δυνάμεις του, με τις υγειονομικές αρχές της περιοχής για να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές» και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους πολίτες της Αλβανίας.

Εντωμεταξύ, διαρκώς ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από τον φονικό σεισμό που χτύπησε τα ξημερώματα την Αλβανία με τα σωστικά συνεργεία να έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο 15 ανθρώπων μέχρι το απόγευμα της Τρίτης.


Την ίδια στιγμή οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 600 με τρεις από αυτούς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι εκτεταμένες σε μια ακτίνα που καλύπτει όλη τη μέση Αλβανία με επίκεντρο το Δυρράχιο και τα Τίρανα και μέχρι τη Σκόδρα στο Βορά και το Φίερι στο Νότο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM