Στο λιμάνι του Πειραιά 61 μετανάστες και πρόσφυγες από νησιά του Αιγαίου

Στο λιμάνι του Πειραιά 61 μετανάστες και πρόσφυγες από νησιά του Αιγαίου Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί  της Τρίτης το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας», μεταφέροντας 28 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 3 από τα Μεστά Χίου.

Επίσης, στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει στις 10:50 το πρωί το «blue star patmos» με 8 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κω. Στις 12:30 το μεσημέρι θα καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό «Νήσος Χίος» με 22 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Σάμο.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού: «Δεν θέλουν να γίνει η δίκη για τα Τέμπη»

Οι καταγγελίες από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Καρυστιανού και οι ανακοινώσεις από Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
THE LIFO TEAM