Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε με μαχαίρι ένα παιδί

Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε με μαχαίρι ένα παιδί Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο αγόρι όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από 36χρονο που εισέβαλε σε παιδικό σταθμό στη Ρωσία.


Ο 36χρονος άνδρας που εισέβαλε την Πέμπτη σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν –Μάρ, η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα, σκότωσε το 6χρονο αγόρι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.


Σύμφωνα με αστυνομικέ πηγές ο άνδρας που συνελήφθη δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές. Στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, παρότι υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας, ο δράστης μπήκε στο κτίριο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς.

Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη για τη δολοφονία του μικρού αγοριού και για αμέλεια, ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους. Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.

Η εισαγγελία της περιοχής ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υπόλοιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη. Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης έδινε αντιφατικές εξηγήσεις για την πράξη του.

 

Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτσκι και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπαρέντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / TASS

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM