Γυναίκα πλησίασε λιοντάρια παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας σε ζωολογικό κήπο στη Νέα Υόρκη

Γυναίκα πλησίασε λιοντάρια παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας σε ζωολογικό κήπο στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο με μια γυναίκα που μπήκε παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας μέσα στην περιφραγμένη περιοχή που φυλάσσονται τα λιοντάρια του ζωολογικού κήπου του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα στέκεται ελάχιστα μακριά από ένα λιοντάρι κάνοντας έντονες χειρονομίες. Το ζώο στέκεται σχεδόν ακίνητο κοιτάζοντας τη γυναίκα. Ο ζωολογικός κήπος επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, ωστόσο η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μία σοβαρή παράνομη παραβίαση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο» αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο ζωολογικός κήπος. «Μέτρα προφύλαξης και κανόνες βρίσκονται σε ισχύ για την ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων και των ζώων. Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για κάθε είδους παραβίασης των μέτρων προστασίας και προφύλαξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση-καταπέλτης δύο χρόνια μετά: «Προβλέψιμη και αποτρέψιμη» η τραγωδία του Titan

Διεθνή / Έκθεση-καταπέλτης δύο χρόνια μετά: «Προβλέψιμη» η τραγωδία του Titan

Η έκρηξη του βαθυσκάφους που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, καταλήγει έπειτα από διετή έρευνα η Αμερικανική Ακτοφυλακή. Σοβαρές καταγγελίες για εκφοβισμό εργαζομένων και παρακάμψεις κανονισμών
LIFO NEWSROOM