ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Basket League: Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα - Πρώτη φορά χωρίς τον Ολυμπιακό

Basket League: Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα - Πρώτη φορά χωρίς τον Ολυμπιακό Facebook Twitter
0

Aρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Basket League, το πρώτο πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία στο οποίο δεν θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός. 

Την ίδια στιγμή υπάρχουν δύο συγχωνεύσεις ονομάτων, ομάδων και φορολογικών μητρώων (Κολοσσός/Χολαργός, Λαύριο/Κύμη), δύο σημαντικές επιστροφές παραδοσιακών ομάδων (Ηρακλής, Ιωνικός) και μία προσκεκλημένη από την Α2 κατηγορία (Ερμής Αγιάς Λάρισας).

Ουσιαστικά  μοναδικό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός ενώ ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών είναι τα δύο φαβορί για την άλλη θέση στο ζευγάρι των τελικών. 

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιφυλάσσει δύο παραδοσιακά ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και στο Αλεξάνδρειο, τον Αρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Σήμερα: Ηφαιστος - Ρέθυμνο (15.45), Κολοσσός -Πανιώνιος (15.45), Ιωνικός - Λαύριο (15.45), Περιστέρι - Ηρακλής (15.45), Λάρισα - Προμηθέας (15.45), Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19.00). Αύριο: Αρης - ΠΑΟΚ (17.45).

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ