Telegraph: Εργατικοί και Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα ετοιμάζουν πρόταση δυσπιστίας κατά του Τζόνσον

Telegraph: Εργατικοί και Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα ετοιμάζουν πρόταση δυσπιστίας κατά του Τζόνσον Facebook Twitter
1

Δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης στη Βρετανία, το Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα (SNP) και το Εργατικό Κόμμα, συζητούν το ενδεχόμενο να καταθέσουν στη Βουλή των Κοινοτήτων πρόταση δυσπιστίας εναντίον του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, γράφει η εφημερίδα The Telegraph.

Η κίνηση ενδέχεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας, κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Επικαλούμενη υψηλά ιστάμενες πηγές προσκείμενες στον κομματικό μηχανισμό του SNP, η Τέλεγκραφ εξήγησε ότι οι Σκωτσέζοι κοινοβουλευτικοί είναι διατεθειμένοι να ταχθούν υπέρ της ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον ηγέτη των Εργατικών, τον Τζέρεμι Κόρμπιν.

Θεωρούνν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί το σενάριο της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, το λεγόμενο no-deal Brexit.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει τη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για θεραπευτικούς σκοπούς

Διεθνή / Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει την ιατρική χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

«Η ψιλοκυβίνη παραμένει ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο, αλλά επιτρέπεται πλέον να τη συνταγογραφήσει ένας πολύ έμπειρος ψυχίατρος σε ασθενείς με κατάθλιψη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόνον οι ξανθές συνδέονται - χάριν αστεϊσμού βέβαια - με έλλειψη ευφυίας ;Με τους άντρες - και μάλιστα κάθε άλλο στην ηλικία της αθωότητας -, νομίζω ισχύει επίσης, πολύ περισσότερο αν είναι και βαμμένοι ξανθοί που νεάζουν...Ελπίζω να μην με εγκαλέσει κανείς για έλλειψη σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων και καταφυγή στην εικόνα.Αυτοί ξεκίνησαν - δείτε δήλωση Τραμπ για Γκρέτα -, παίζω στο πεδίο τους.