Νεκρή 16χρονη μαθήτρια στην Αμαλιάδα - Κατέρρευσε μπροστά στους συμμαθητές της

Νεκρή 16χρονη μαθήτρια στην Αμαλιάδα - Κατέρρευσε μπροστά στους συμμαθητές της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Μια 16χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αμαλιάδα, μόλις βγήκε από το σχολείο της.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη την στιγμή που οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Λυκείου αποχωρούσαν από το σχολείο με την νεαρή μαθήτρια να καταρρέει μπροστά τους. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη είχε υποβληθεί πρόσφατα σε καρδιολογική επέμβαση, γεγονός για το οποίο είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου, ώστε να αντιδράσουν ανάλογα σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Η 16χρονη είχε διανύσει μόλις λίγα μέτρα από το σχολείο, όταν λιποθύμησε μπροστά στους συμμαθητές της.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM