Ο Τραμπ δεν βιάζεται για εμπορική συμφωνία με την Κίνα

Ο Τραμπ δεν βιάζεται για εμπορική συμφωνία με την Κίνα Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ανάγκη να επιτευχθεί μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020, επιμένοντας ότι η αμερικανική οικονομία είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

«Θέλουμε μια συνολική συμφωνία, μια μερική συμφωνία δεν με ενδιαφέρει« εξήγησε, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον.

«Δεν νομίζω ότι την χρειαζόμαστε (τη συμφωνία) πριν από τις εκλογές», πρόσθεσε. «Θα μπορούσε να γίνει γρήγορα, αλλά δεν θα ήταν η σωστή συμφωνία. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Είναι μια περίπλοκη συμφωνία, ιδίως σε ό,τι αφορά την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων», επέμεινε.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος επανέλαβε ότι έχει άριστες σχέσεις με τον Κινέζο ομόλογό του, τον Σι Τζινπίνγκ. «Αλλά για την ώρα, έχουμε μια μικρή κρίση», παραδέχτηκε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΟΥΔΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διεθνή / Οι ξεχασμένοι φύλακες των πυραμίδων του Σουδάν: Πώς ο πόλεμος άδειασε τη Μερόη

Κάποτε ήταν από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σουδάν - Σήμερα, μέσα στον πόλεμο, οι πυραμίδες της Μερόης στέκουν σχεδόν έρημες, με ελάχιστους ανθρώπους να παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή μια ιστορία 2.400 ετών.
THE LIFO TEAM
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM