Ο Μπολσονάρου διέγραψε από το Facebook τα σχόλια κατά της Μπριζίτ Μακρόν

Ο Μπολσονάρου διέγραψε από το Facebook τα σχόλια κατά της Μπριζίτ Μακρόν Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου διέγραψε τα προσβλητικά σχόλια που είχε κάνει για την Μπριζίτ Μακρόν στο Facebook προκειμένου «να αποφευχθεί η λάθος ερμηνεία τους».

Τη διαγραφή των σχολίων γνωστοποίησε χθες Τετάρτη ο εκπρόσωπός του, την ώρα που οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Γαλλία είναι τεταμένες. «Προκειμένου να αποφευχθεί μια λανθασμένη ερμηνεία, το σχόλιο διαγράφηκε από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης προεδρίας Οτάβιο ντο Ρέγο Μπάρος.

Ο Μπολσονάρου σχολίασε την Κυριακή μια ανάρτηση που ειρωνευόταν την εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν και τη συνέκρινε με αυτή της Μισέλ Μπολσονάρου κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της. «Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Μακρόν έχει βαλθεί να επιτίθεται στον Μπολσονάρου;», έγραψε βραζιλιάνος χρήστης του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης, πλάι στις φωτογραφίες των δύο ζευγαριών, πριν υποστηρίξει πως ο λόγος είναι «ο φθόνος» του αρχηγού του γαλλικού Κράτους.

«Μην τον ταπεινώνεις τον τύπο» και «χαχα», ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βραζιλίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM