Συνελήφθη 20χρονος για την πυρκαγιά στο νησί της Λέρου

Συνελήφθη 20χρονος για την πυρκαγιά στο νησί της Λέρου Facebook Twitter
0

Ένας 20χρονος συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού για την πυρκαγιά στο νησί της Λέρου την Παρασκευή. 

Ειδικότερα, για εμπρησμό κατηγορείται 20χρονος αλλοδαπός που κατοικεί στο νησί της Λέρου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εμπρησμό.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας χθες το απόγευμα ο κατηγορούμενος ευρισκόμενος στην περιοχή Μερικιά Λέρου προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε και αποτέφρωσε πάνω από 40 στρέμματα δασικής πευκώδους έκτασης. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο αργά χθες το απόγευμα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού με την συνδρομή ελικοπτέρου.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM