Forbes: Οι πλουσιότεροι ράπερ με αμύθητη περιουσία

Forbes: Οι πλουσιότεροι ράπερ με αμύθητη περιουσία Facebook Twitter
0

Η hip – hop μουσική αναδεικνύεται σε πολύ επικερδής επιχείρηση, όπως αποκαλύπτεται από τη νέα λίστα του περιοδικού Forbes με τους πέντε πιο πλούσιους ράπερ.

Η πιο πρόσφατη λίστα του επιχειρηματικού περιοδικού δημοσιοποιήθηκε μετά την είδηση ότι ο Jay-Z έγινε ο πρώτος ράπερ δισεκατομμυριούχος.

Όπως αναμενόταν, ο Jay-Z βρίσκεται στην κορυφή του κατάλογου χάρη στην περιουσία του που εκτιμάται ότι φθάνει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια και που ανέρχεται στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια όταν συνδυάζεται με εκείνη της συζύγου του Beyonce. «Ολόκληρη η ζωή του Jay-Z είναι ένα πραγματικό πρότυπο» αναφέρει στο Forbes ο πρωτοπόρος της hip-hop Fab 5 Freddy. «Είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα στη ζωή μας. Έχει πραγματικά επιτύχει το αμερικανικό όνειρο και το στάτους δισεκατομμυριούχου».

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Dr. Dre με περιουσία περίπου 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως εξηγεί το Forbes, ένα σημαντικό κομμάτι της περιουσίας του προέρχεται από την πώληση της εταιρείας ακουστικών Beats στην Apple το 2013 (κατείχε το 1/4 της εταιρείας).

Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Diddy, τα περιουσιακά στοιχεία του οποίου ανέρχονται σε 740 εκατομμύρια δολάρια χάρη στις επενδύσεις του σε εταιρείες συμμετοχών, όπως το τηλεοπτικό καλωδιακό δίκτυο Revolt, το brand ενδυμάτων Sean John και η Ciroc vodka.

Ο Kanye West, ο οποίος είχε οικονομικές δυσκολίες στο παρελθόν έχει περιουσία 240 εκατομμυρίων δολαρίων χάρη στη συνεργασία με την Adidas, τη σειρά αθλητικών υποδημάτων Yeezy που λανσάρει από τη Nike και το brand ρούχων μόδας Yeezy. Ο West κατατάσσεται τέταρτος στη λίστα του Forbes.

Στην πέμπτη θέση είναι ο Καναδός ράπερ Drake, με περιουσία που ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από τα έσοδα από τις πωλήσεις των ηχογραφήσεων και από τις περιοδείες του, ο Drake έχει έσοδα από τις πωλήσεις του ουίσκι Virginia Black.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM