ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο του Μανχάταν

Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο του Μανχάταν Facebook Twitter
0

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί. 

Νεκρός είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, που ήταν και το μόνο άτομο που επέβαινε στο ελικόπτερο. Σύμφωνα με τις αρχές κανένας άλλος δεν έχει τραυματιστεί. Η πρόσκρουση σημειώθηκε στην λεωφόρο 787. Το περιστατικό συνέβη στις 2μμ τοπική ώρα.

Το ελικόπτερο έπεσε στην οροφή ενός ουρανοξύστη 54 ορόφων κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και αναρίθμητοι αστυνομικοί, ενώ η κυκλοφορία κάτω από το κτίριο έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας. 

 

Από την πρόσκρουση προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά που γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από την οδό West 51 έως και την 7η λεωφόρο. Την ώρα της πρόσκρουσης έπεφτε δυνατή βροχή στο κεντρικό Μανχάταν και η ορατότητα ήταν περιορισμένη. 

Στον ουρανοξύστη Axa Equitable Center στεγάζονται τα γραφεία της Citibank, της BNP Paribas, και της Willkie Farr & Gallagher. Ο κυβερνήτης της πόλης, Άντριου Κουόμο, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο θυμάτων, διαβεβαιώνοντας πως κανένας από όσους εργάζονταν στο κτίριο δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών που ο ίδιος επικαλέστηκε, όλα δείχνουν ότι ο πιλότος προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο. Μέρος του κτιρίου έχει εκκενωθεί. 

 

Με πληροφορίες από AP και New York Post

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ