Ιλινόι: Έκρηξη σε εργοστάσιο σιλικόνης - Νεκροί και αγνοούμενοι

Ιλινόι: Έκρηξη σε εργοστάσιο σιλικόνης - Νεκροί και αγνοούμενοι Facebook Twitter
0

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο αγνοούνται ύστερα από έκρηξη σε εργοστάσιο σιλικόνης στην πολιτεία του Ιλινόι, στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά αξιωματικός της πυροσβεστικής, το πτώμα του ενός νεκρού εντοπίστηκε επιτόπου, ενώ το άλλο θύμα έχασε τη ζωή του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγνοούμενων εργατών σταμάτησαν, καθώς υπάρχουν φόβοι για τη σταθερότητα του οικοδομήματος. 

Συνολικά μέσα στο εργοστάσιο υπήρχαν 9 εργαζόμενοι όταν έγινε η έκρηξη. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Γουοκίγκαν, περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια του Σικάγο. Τέσσερις εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματικό της πυροσβεστικής, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο να εντοπιστούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι. Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη. 

Το εργοστάσιο λειτουργούσε επί 24ωρου βάσεως, χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες και άλλα υλικά για την παραγωγή σιλικόνης. Μετά την έκρηξη στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 100 πυροσβέστες. Από την έκρηξη υπήρξαν ζημιές σε πέντε παρακείμενα κτίρια, ενώ τα σπίτια των κατοίκων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή τραντάχτηκαν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM