Δισέγγονος Μουσολίνι: «Το Facebook με σαμποτάρει εξαιτίας του επωνύμου μου»

Δισέγγονος Μουσολίνι: «Το Facebook με σαμποτάρει εξαιτίας του επωνύμου μου» Facebook Twitter
0

Με δικαστικά μέτρα απειλεί το Facebook επειδή έκλεισε τον λογαριασμό του, ο υποψήφιος για τις ευρωεκλογές με το ακροδεξιό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας (Fratelli d' Italia) Κάιο Τζούλιο Τσέζαρε Μουσολίνι, δισέγγονος του Ντούτσε.

Ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι θεωρεί πως το Facebook έκλεισε τον λογαριασμό του εξαιτίας του επωνύμου του. 

«Θέλω να καθησυχάσω τους πάντες, δεν πρόκειται να κάνω προεκλογική εκστρατεία με τις ράβδους του φασισμού, ρωμαϊκούς χαιρετισμούς και φέσια. Όμως θεωρώ απαράδεκτο που το Facebook κλείνει τον προσωπικό μου λογαριασμό, επειδή το επώνυμό μου είναι Μουσολίνι.

Χθες, με μπλόκαρε έως τις 11 Απριλίου, μολονότι δεν είχα γράψει τίποτε. Έπειτα μάλιστα από μία ημέρα με ανεμπόδιστες προσβολές απ' όλους εναντίον του προσώπου μου και της οικογένειάς μου. Εάν λοιπόν η πολιτική του Facebook είναι να επιτρέπει μεν διαφορετικές φωτογραφίες, προσβολές, απειλές για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα, αλλά την ίδια στιγμή να εφαρμόζει κυρώσεις εναντίον ενός ανθρώπου λόγω του ονόματός του, τότε δεν πάμε καλά.

Εδώ ο μόνος που υφίσταμαι διακρίσεις είμαι μόνο εγώ. Το Facebook συμπεριφέρεται σαν ένα κοινωνικό κέντρο κι είναι απαράδεκτο. Με τους δικηγόρους μου εξετάζω το ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε μία νομική διαδικασία», τονίζει σε χθεσινή του ανακοίνωση ο δισέγγονος του Ντούτσε.

Η υποψηφιότητα του Μουσολίνι με τα Αδέλφια της Ιταλίας στη Νότια Περιφέρεια ανακοινώθηκε χθες σε κοινή βιντεοσκόπησή με την ηγέτιδα του ακροδεξιού κόμματος Τζόρτζια Μελόνι.

Ο 50χρονος Μουσολίνι είχε υπηρετήσει ως αξιωματικός στο ναυτικό και κατόπιν ήταν ο υπεύθυνος διευθυντής για τη Μέση Ανατολή του μεταλλουργικού ομίλου Finmeccanica, της μεγαλύτερης εταιρείας που συνεργάζεται με τις ιταλικές ένοπλες δυνάμεις. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΟΥΜΕΝ ΡΑΝΤΕΦ

Διεθνή / Ρούμεν Ράντεφ: Ποιος είναι ο φιλορώσος νικητής των εκλογών στη Βουλγαρία - «Άγνωστη» η εξωτερική του πολιτική

Με αυτή την εξέλιξη ίσως να μπει ένα τέλος στην πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα έπειτα από οκτώ εκλογικές αναμετρήσεις σε διάστημα πέντε ετών
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM