O τυφλός σημαιοφόρος που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε

O τυφλός σημαιοφόρος που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε Facebook Twitter
0

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η σημερινή παρέλαση στα Χανιά της Κρήτης με έναν τυφλό μαθητή να κερδίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα καθώς ήταν σημαιοφόρος.

Πρόκειται για έναν μαθητή της Γ' Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Χανίων ο οποίος σήμερα στην παρέλαση περπάτησε πρώτος κρατώντας την ελληνική σημαία.

O τυφλός σημαιοφόρος που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε Facebook Twitter

Αν και τυφλός, ο Παρασκευάς Πιπεράκης είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου και ο πιο κατάλληλος για να σηκώσει την ελληνική σημαία, σε μια χώρα, ωστόσο, που μόνο φιλόξενη δεν δείχνει σε άτομα με αναπηρία, γράφει το zarpanews που δημοσιεύει τις φωτογραφίες.

Ο Παρασκευάς παρήλασε περήφανα, συνοδεία συμμαθητή του, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου και στέλνοντας το μήνυμα ότι η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2025

Ελλάδα / Παράλληλο Μηχανογραφικό 2025: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Οι ΣΑΕΚ αποτελούν δημόσιες σχολές μεταλυκειακής εκπαίδευσης που εντάσσονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων στο Επίπεδο 5 - Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής
LIFO NEWSROOM