Πιθανή μία νέα συνάντηση Τραμπ- Κιμ εκτιμά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Πιθανή μία νέα συνάντηση Τραμπ- Κιμ εκτιμά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ Facebook Twitter
EPA
0

Μία ακόμη προσωπική συνάντηση εκτιμά ότι θα γίνει μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ.

Μία αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών δήλωσε τη Δευτέρα, ότι κατά την άποψή της, θα υπάρξει μία ακόμη συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η υφυπουργός για τον Έλεγχο των Όπλων και την Διεθνή Ασφάλεια Αντρέα Τόμσον έκανε το παραπάνω σχόλιο στην διάρκεια της ομιλίας της, σε διάσκεψη στην Ουάσινγκτον (The Carnegie Nuclear Conference).

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη σύνοδό τους, οι δυο ηγέτες των δύο χωρών δεν κατέληξαν τελικά σε συμφωνία έπειτα από δύο ημέρες συναντήσεων στο Βιετνάμ, όμως είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις για την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας και την οικονομία της, όπως είχε ανακοινώσει ο Λευκός Οίκος.

Την αποτυχία της πρόσφατης συνόδου κορυφής μεταξύ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παραδέχτηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Πούτιν πιστεύει ότι η Ρωσία έχει το πάνω χέρι στην Ουκρανία

Διεθνή / Γιατί ο Πούτιν πιστεύει ότι η Ρωσία έχει το πάνω χέρι στην Ουκρανία

Η στρατηγική αναγέννησης του ρωσικού στρατού και πώς ο Βλαντίμιρ Πούτιν αξιοποιεί την οικονομική ανθεκτικότητα και την κινητοποίηση για να αλλάξει την κατεύθυνση του πολέμου στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Χιροσίμα, Ναγκασάκι - 80 χρόνια μετά: Τα αποτελέσματα της έρευνας για τον καρκίνο από την ακτινοβολία

Διεθνή / Χιροσίμα, Ναγκασάκι - 80 χρόνια μετά: Τα αποτελέσματα της έρευνας για τον καρκίνο από την ακτινοβολία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως τα περιστατικά καρκίνου από την ακτινοβολία των βομβών στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα σκοτώσουν λιγότερο από το 1% των επιζώντων. Αναλυτικά αποτελέσματα 80 χρόνια μετά τις επιθέσεις.
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Προβλήματα στρατηγικής και διοίκησης στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία

Διεθνή / Ουκρανία: Προβλήματα στρατηγικής και διοίκησης στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει αυξανόμενα στρατηγικά προβλήματα και απογοήτευση στο στρατό της, καθώς η παραδοσιακή σοβιετική ιεραρχία δημιουργεί αχρείαστες απώλειες και μειώνει το ηθικό των στρατευμάτων. Η αναγκαία αλλαγή στρατηγικής και διοίκησης είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
LIFO NEWSROOM
Πως η μουσική επηρεάζει τη στρατηγική πολυτελών οίκων όπως η Dior και η Gucci

Διεθνή / Πώς η μουσική επηρεάζει τη στρατηγική πολυτελών οίκων όπως η Dior και η Gucci

Η μουσική και τα τραγούδια αναδεικνύουν την κουλτούρα των πολυτελών μαρκών. Από τη διάσημη επιτυχία "Dior" μέχρι την ανάκαμψη της Gucci, αναλύουμε πώς η μουσική επηρεάζει τις πωλήσεις και τις στρατηγικές των μεγάλων οίκων
LIFO NEWSROOM