Μετά την επική γκάφα Τραμπ, ο Τιμ Κουκ άλλαξε σε «Τιμ Apple» το όνομά του στο Twitter

Μετά την επική γκάφα Τραμπ, ο Τιμ Κουκ άλλαξε σε «Τιμ Apple» το όνομά του στο Twitter Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον Τιμ Κουκ ως «Τιμ Apple» στην διάρκεια της συνάντησής τους την Τετάρτη και η επική γκάφα εκτός από ανελέητο τρολάρισμα, προκάλεσε επίσης μια αναπάντεχη αντίδραση από τον Κουκ.

Ο Τραμπ μπέρδεψε το επίθετο του ιδρυτή της Apple ενώ τον παρουσίαζε σε μια συνάντηση και μάλιστα δεν φάνηκε να έχει καταλάβει το λάθος του για να το διορθώσει. «Το εκτιμούμε πάρα πολύ, Τιμ Apple», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Λευκό Οίκο με θέμα την τεχνολογική εκπαίδευση και τις θέσεις εργασίας.


Κάποιοι βέβαια εικάζουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος ενδεχομένως αναφερόταν στον Τιμ Κουκ και την εταιρία ξεχωριστά, απλώς λέγοντάς τα μαζί ακούστηκαν σαν «Tιμ Apple» αλλά το ίντερνετ είχε άλλη γνώμη, με αποτέλεσμα να έχει επιδοθεί έκτοτε σε ένα ανελέητο τρολάρισμα. 


Αν και ο Τιμ Κουκ, δεν αντέδρασε καθόλου εκείνη τη στιγμή, λίγες ώρες αργότερα σχολίασε με τον δικό του τρόπο την γκάφα του Τραμπ, αλλάζοντας το όνομά του στο Twitter σε «Τιμ Apple»- για την ακρίβεια πλέον γράφει σκέτο «Τιμ» και δίπλα υπάρχει το χαρακτηριστικό μήλο από το logo της Apple. 

Μετά την επική γκάφα Τραμπ, ο Τιμ Κουκ άλλαξε σε «Τιμ Apple» το όνομά του στο Twitter Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ