Εμφάνιση - έκπληξη για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ σε νεανικό φεστιβάλ του Λονδίνου

0

Μία -εκτός προγράμματος- εμφάνιση έκανε ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ στο νεανικό φεστιβάλ "WE Day" στο Λονδίνο. Στόχος ήταν να πει δυο λόγια για τη νέα γενιά και τα προβλήματά της και να εμψυχώσει ανθρώπους νεαρής ηλικίας. 

Οι διοργανωτές είχαν ποντάρει στη δημοφιλία του νεαρού πρίγκιπα και της διάσημης συζύγου του και λογικά ανέμεναν ότι θα γίνει δεκτός με  όρους ποπ-σταρ, όμως σίγουρα δεν υπολόγιζαν στο πόσο ο Χάρι είχε μπει μέσα στον ρόλο. 

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε λόγο για την πιο «μεγαλειώδη γενιά» νέων ανθρώπων που δεν πρέπει να απελπίζεται με τους μεγαλύτερους, οι οποίοι δεν φαίνεται να νοιάζονται για τα προβλήματα του νεαρόκοσμου. 

«Το να είμαι ανάμεσα σας, ανάμεσα σε τόσο νέους, μοντέρνους, γεμάτους κίνητρο, ανοιχτόμυαλους, έτοιμους να δημιουργήσουν ευκαιρίες ανθρώπους είναι κάτι που μου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Η αισιοδοξία σας είναι αληθινή έμπνευση», λέει μεταξύ άλλων ο Χάρι τη στιγμή που μια κοριτσίστικη φωνή ακούγεται να λέει ότι τον αγαπάει. 

«Κι εγώ σας αγαπάω», απαντάει χωρίς δισταγμό και συνεχίζει να μιλά περπατώντας στη σκηνή σα να έκανε από πάντα αυτή τη δουλειά. «Δεν χρειάζεται να κρύβεστε πίσω από τις συσκευές των κινητών σας για να ακουστεί η φωνή σας. Να λέτε με θάρρος τη γνώμη σας γιατί είναι κάτι που μπορείτε να υποστηρίξετε με αυτοπεποίθηση. Και τώρα θα σύρω τη γυναίκα μου στη σκηνή», λέει αστειευόμενος και αυτό που ακολουθεί είναι χειροκρότημα, κραυγές και ενθουσιασμός. 

Η Μέγκαν Μαρκλ ανεβαίνει για λίγο στη σκηνή και μαζί χαιρετούν το πλήθος νέων που σχεδόν παραληρεί από ενθουσιασμό στην αυθόρμητη και χωρίς αγκυλώσεις εμφάνισή τους. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM
Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «F1» του Τζόζεφ Κοζίνσκι, που φιλοδοξεί να γίνει η απόλυτη ταινία αγώνων ταχύτητας, η κομεντί «Jane Austen Wrecked my Life» και το χιτσκοκικό «The Man who knew Too Much» ξεχωρίζουν από το πληθωρικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πολιτισμός / Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πώς οι φανταστικοί ήρωες των βιβλίων διαμορφώνουν τις απαιτήσεις μας απέναντι στο «τέλειο σύντροφο;» - Να είναι ευγενικός και τζέντλεμαν; Να είναι «αλήτης» ή να είναι ο καλύτερός μας φίλος;
LIFO NEWSROOM